Goochelaar

Rico Weeland

Gewaardeerde klanten

Maak indruk met jouw evenement

Betoverend entertainment voor publiek van 3 tot 3.000 personen!

Transformeer jouw evenement tot een buitengewoon spektakel met Rico, een van de toonaangevende goochelaars in Nederland. Met meer dan een decennium aan betoverende optredens brengt Rico een schat aan magische expertise om onvergetelijke momenten te creëren die zijn afgestemd op jouw gelegenheid.

Ontdek de magie van keuze met een boeiende theatershow of dompel je gasten onder in de verwondering van close-up magie, waar Rico een intieme ervaring creëert op basis van hun voorkeuren.

Als een van de beste goochelaars in Nederland heeft Rico het unieke vermogen om verbinding te maken met het publiek, waardoor een blijvende indruk ontstaat die jarenlang naklinkt. Jouw evenement zal opvallen terwijl Rico een betoverende voorstelling weeft die gesprekken aanwakkert onder jouw gasten, resulterend in dierbare herinneringen die ze zullen koesteren.

Verrijk jouw bijeenkomst met het zeldzame en plezierige entertainment van magie, en zorg voor een evenement dat een gespreksonderwerp blijft onder vrienden en familie. Rico garandeert dat jouw gelegenheid werkelijk magisch wordt, met een onuitwisbare indruk op de harten en geesten van iedereen die aanwezig is.

onvergetelijke optredens

RICO BIJ DE POPULAIRE LIVESTREAM VAN TAKETV

Al meerdere jaren is Rico een integraal onderdeel van het StarCraft II-evenement van Take TV, waarbij hij een extra vleugje magie en verwondering toevoegt aan de livestreams. Optredend voor professionele gamers, personeelsleden en presentatoren, creëert Rico elk jaar nieuwe en boeiende ervaringen, waardoor de livestreams echt onvergetelijk en gevuld met plezier zijn.

MAANDELIJKSE WONDEREN BIJ DE AMSTERDAM MAGIC SHOW

De Amsterdam Magic Show, een passieproject van getalenteerde goochelaars in Amsterdam, biedt Rico een podium om zijn artistieke vaardigheden te tonen. Meerdere keren per maand deelt hij het podium met medeartiesten, waarbij hij zijn ambacht verfijnt en perfectioneert om het publiek een meeslepende magische ervaring te bieden.

FONDSENWERVING VOOR DE KESHO CONGO NGO

Tijdens The Drip, een opmerkelijke samenwerking van kunstenaars tegen kinderondervoeding en honger, droeg Rico bij met zijn magische talent aan het goede doel. Met een boeiende salonshow speelde Rico een belangrijke rol bij het inzamelen van fondsen en het vergroten van bewustzijn voor de Kesho Congo NGO.

Het CREËREN van, EN SPELEN IN EEN KORTE FILM OVER DE GOOCHELKUNST

Stap in een meeslepende reis in onze korte film, “Inclusia.” Ontdek het pad naar meesterschap – lang, prachtig en soms frustrerend. Ervaar de geest van een gekke goochelwetenschapper terwijl we trots deze betoverende productie presenteren.

Geregisseerd door: David Globe Sokolov Gefilmd & Bewerkt door: Gabriël Sokolov van RASA Met in de hoofdrol: Rico Weeland Schrijvers: David Globe Sokolov, Gabriël Sokolov en Rico Weeland

“Rico verraste ons tijdens onze bedrijfs-BBQ met zijn prachtige kunst. Van tafel tot tafel voerde hij een verscheidenheid aan boeiende trucs uit met charisma en gratie. Gasten waardeerden dat hij niemand onder druk zette om deel te nemen, waardoor het een plezierige ervaring was voor iedereen. Rico is een geweldige toevoeging aan elk evenement, en we bevelen hem van harte aan voor lunches, diners of speciale gelegenheden. Onvergetelijke magie wacht op je!

– Zoran Davidovski
        Hoofd R&D, Pipelife International GmbH

 

“Met Rico Weeland’s goocheltrucs werden de nieuwe strategische punten van ons bedrijf tot leven gebracht met verbazing en verwondering. Zijn boeiende optreden bood de perfecte ondersteuning die onze presentatie nodig had, waardoor het een groot succes werd! Rico’s magie voegde dat extra vleugje verwondering en opwinding toe, met een blijvende indruk op iedereen. Wij bevelen Rico ten zeerste aan voor elk evenement waar je een werkelijk magische ervaring wilt creëren.”

– Bert Deliën
          Directeur, Humanitas onder dak

 

Over Rico

Rico, de betoverende goochelaar en meester van handigheid in Amsterdam, raakte in 2013 betoverd door magie. Sindsdien heeft hij de wereld rondgereisd, wijsheid opgedaan van de beste goochelaars en geheimen onthuld in zeldzame boeken. Gewapend met zeldzame kennis en onwankelbare toewijding, creëert Rico betoverende wonderen als geen ander. Laat je onderdompelen in een buitengewone reis waar verwondering samensmelt met meesterschap, waardoor je betoverd en verbaasd achterblijft. Ervaar de magie van Rico en laat hem onvergetelijke momenten weven op jouw volgende evenement. Ontdek de aantrekkingskracht die Rico onderscheidt en elke gelegenheid magisch maakt.

Laten wij samen iets magisch maken

Locatie

Amsterdam, The Netherlands

Telefoon

+31 6 42 11 32 59

en_GBEN_GB